Bye sheep

Som ni kanske vet så har Elin också slutat blogga nu. Och det suger verkligen.. Asså från början var vi FYRA stycken som startade denna bloggen och nu är det bara jag kvar.. Aja, jag kan inte göra något åt det.
Men jag kommer inte fortsätta blogga för jag tycker det är tråkigt när man är ensam haha, och så har jag ju JALVTV nu också så jag kommer inte hinna med allt haha.
 
Men jag har haft så jävla kul på denna bloggen och jag kommer minnas allt! Jag älskar er mest tjejer!
 
Om ni vill se mer av mig så kan ni följa mig på Instagram där jag heter linneaonesand och så får ni jättejättejätte gärna prenumerera på JALVTV på Youtube! Ha det bäst amigos!
 
Ni är såhäääääär bra!
 
// Linnea

Avslutar med en bildbomd med fina människor. ❤

Jag säger i dag hej då till denna blogg, jag har nte uppdaterat på väldigt länge. Jag vet själv att jag är dålig på att uppdatera plus när det väl kommer ett inlägg så är dem inte så värst bra, Jag har haft jätte kul på denna bloggen, med en massa minnen, men bloggen har även startat komflikter mellan oss här på bloggen. Allt är bra nu, men jag älskar människorna som jag startade denna blogg med och det är helt enkelt inte detsamma utam dem.
 
VAR BEREDDA PÅ BILDBOMB... 
Jag älskar er tjejer, ni är så himla fantastiska. Ni får mig att le hela tiden och detta har varit en underbar tid, bara av att kolla på alla dessa bilder får mig att må jätte bra. Jag är så lycklig som har vänner som er.
Älskar er till pluto och tillbaka. ❤
Tack,
kram Elin

Tisdag

Nu har jag precis kollat klart på Svenska Hollywoodfruar ♥♥♥ FAVORITPROGRAMMET!
Men iallafall, idag har jag varit i skolan till halv 4.. Ohmajgad! Sen nästan direkt efter så åkte vi iväg på lite ärenden och sen till Allum för att hitta nåt till skolfotot imon. Asså jag hatar det, jag blir alltid såååå dålig..
 
Men vad tyckte ni förretsen om videon igår? Var den rolig? Var den bra? Var den tråkig? Tell me!
Allt var kanske inte roligt, men vi hade så himla kul när vi gjorde den så det spelar ingen roll!
 
Hahahaha, jag skäms..

// Maria

JALVTV - Svenska Utbyfruar Parodi

NU ÄR DEN HÄR! EN PARODI PÅ SVENSKA HOLLYWOODFRUAR AV MIG, JAKOB, VILMA OCH AMANDA!
 
KOLLA, GILLA, DELA, KOMMENTERA OCH PRENUMERERA! ENJOY!
 
 
// Linnea

Projekt på G

Jag skrev precis ett inlägg som försvann, ahhhh.. Iallafall, förlåt IGEN för dålig uppadtering men nu är jag back on track igen! Igår hade vi kräftskiva och det var skit skoj! Vi käkade kräftor (ofc), kollade på film och så hade vi faktiskt Cola provning. Asså typ blindtest med olika Color. Och jag hade alla rätt! Yeyy! As stolt, haha.. Aja.
 
Men idag har jag varit med Amanda, Vilma, och Jakob. Jag tänker inte säga vad vi har gjort utan det är en överraskning! Men jag hoppas att det blir bra och att ni kommer gilla det!
 
Hahhahaha..

 
// Linnea

RSS 2.0